Mooi artikel van “onze fietsburgemeester” @marijnfietst in  De Muur ; @DanielLohues “  op fietse ”

Op twitter liet onze fietsburgemeester van Zwolle weten dat er een artikel van haar hand in De Muur staat.

Het magazine kende ik nog niet. De tweet van Marijn maakte mij nieuwsgierig, dus besloot ik naar het centrum van Zwolle te wandelen en bij van der Velde in de Broeren dit magazine aan te schaffen. Een plek waar je werkelijk kan verdwalen in het aanbod. Uiteraard had ik ook kunnen besluiten het via het world wide web te bestellen.

Ben daar niet zo van, ik vind het leuker naar een winkel toe te gaan, en het magazine in mijn handen te hebben voordat ik het koop. Zoals ik al zei in de Broeren te Zwolle is een plek waar je kan verdwalen in het aanbod. Daarom vroeg ik aan een medewerker waar ik het magazine De Muur zou kunnen vinden. Ik vertelde erbij dat ik op twitter had gelezen dat “onze fietsburgemeester ” van Zwolle een tweet de wereld had in geslingerd dat ze een interview had gehad met Marlen Reusser.

De medewerker wees richting de afdeling sport en zei “daar links van die witte paal daar ligt het magazine ergens ”. Hoe ik ook keek, ik zag geen magazine. De medewerker die mij de plek had aangewezen zag mij zoeken en vroeg: “kunt u het vinden?” Waarop ik zei: “Nee.”

Ze keek mij aan en keek rond bij de witte paal en zei: “Het magazine zou hier moeten liggen, we hebben hem helaas niet in de winkel liggen. Kan hem wel voor u bestellen dan hebt u hem morgen.” Waarop ik zei: “Doe dat dan maar, ik wil hem toch hebben. ” De volgende dag kreeg ik een mail dat het magazine binnen was. Voor de tweede keer wandelde ik binnen 24 uur naar van der Velde in de Broeren.

Daar heb ik geen spijt van. Het is echt een prachtig magazine met een mooi interview van “onze fietsburgemeester ” Marijn de Vries met Marlen Reusser.

Warm aanbevolen!

Nadat ik het interview had gelezen vroeg ik mij af hoe het nu met Marijn de Vries en haar gezin zou gaan.  Op social media wekt ze de in druk dat ze veel in België is. Daarom vroeg ik mij af hoe zij haar werk als schrijver, wieleranalist, presentator, rondjesfietser en columnist combineert met haar werk als Fietsburgemeester van Zwolle.

Kan dat wel?

Er ligt veel werk op fietsgebied in Zwolle.

Dan gaat ze in mei ook nog met een groep fietsen in Spanje.

Hoe doet ze dat toch allemaal?  

Zo maar wat vragen die bij mij opborrelden.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s