Onze man uit Deventer @OzcanAkyol heeft nu een boekenclub 

De afgelopen jaren luisterde ik regelmatig naar het radio 1 programma “onze man uit Deventer ” waarin Eus in de nacht van zaterdag op zondag van 00.00 uur tot 01.00 uur een gast bij hem thuis ontving uit de politiek, media, cultuur of sport.

De gast die mij het meest bij is gebleven is Dione de Graaff.

Heeft te maken met het feit, dat op het moment dat het interview begon ik sliep. Ja echt waar hahahaha. Echter, vlak voordat Dione de Graaff vertelde dat ze enkelzijdig horende is schrok ik wakker van vuurwerk. Toen ik op dat moment wakker werd realiseerde ik mij dat het interview nog bezig was en zette ik de radio aan.

Juist op dat moment vertelde Dione de Graaff over haar enkelzijdig horen. Wat ik daarin herkende was mijn eigen struggels met enkelzijdig horen.

Dione de Graaff hoort net als ik met één oor. Dankbaar ben ik voor de moderne techniek.

Afgelopen vrijdag ben ik aanwezig geweest bij een opname van Eus boekenclub. De hoofdgast was Alex Boogers met zijn boek: “wij zijn van diamant ”.

Dit boek was vooraf gelezen door Ad Visser en Jet Berkehout. Kan er natuurlijk verder niks over vertellen. Het was in ieder geval erg leuk bij de opname aanwezig te zijn. Het wordt in de komende maand uitgezonden op een zondag avond.

Kijken dus!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s