@loopmaatjes negende editie @asRENdorp;  “ wandelen met @loopsportzwolle” ; @NeilYoungNYA Long may you run

Afgelopen maandagmiddag was ik even bij Zwolle doet. Terwijl ik in de wachtkamer zat te wachten op mijn afspraak zag ik de Assendorper liggen. Niet alleen de Assendorper ook de Libelle en nog een ander krantje.

Kom ik nog op terug.

De Assendorper trok mijn aandacht met een item over de AsRENdorp. Kan mij herinneren dat ik daar wel eens aan mee heb gedaan. Toen ik dit las dacht ik: “Als ze in Assendorp … ”

Nou ja vult u zelf maar in wat ik dan denk…..

Ik ben wel benieuwd wie er allemaal mee doen op zondag 25 juni 2023. Like dit bericht als je ook meeloopt dan zien we elkaar op zondag 25 juni 2023 in Assendorp. Zelf ga ik mij aanmelden voor de afstand 5 km.

Vooralsnog wandel ik. Op de dinsdag avond wandel ik naar het cultuurhuis in Stadshagen en maak daar contact met de hardloopgroep van loopsport Zwolle. Woensdagavond wandel ik met een wandelgroep van loopsport Zwolle.  Op de zaterdag ochtend wandel ik met deze groep ergens in het bos in de omgeving van Zwolle.

https://www.loopsportzwolle.nl

Begin mei ga ik een test doen om te kijken of ik de stap naar de hardloopgroep kan maken. Wil jij ook eens meewandelen of hardlopen met één van de leukste en gezelligste loopbewegingen van Zwolle? Meld je dan via de website van loopsport Zwolle geheel vrijblijvend aan voor een kennismaking van een maand.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s