Ali Haydar  ( 61 ) Zwolse cafébaas café Neuf is niet meer.

In de Stentor van 4 April 2023 trof ik het bericht aan van het overlijden van Ali Haydar Duran. Zo heel af en toe ging ik wel eens een pilsje bij hem drinken. Zijn zoon Cihan – een oud-collega van mij – vertelt aan de verslaggever van de Stentor dat zijn vader afgelopen zaterdag plotseling is overleden in zijn geliefde café.

Recentelijk was ik nog bij hem in het café. We hadden afgesproken dat ik een paar van mijn eigen gebrouwen biertjes zou komen brengen om te proeven. Tijdens die avond hadden we het ook over de foto van Charlie Chaplin die bij hem in de zaak hing.

Chian , familie Duran,  mensen die Aly Haydar Duran goed hebben gekend, langs deze weg sterkte bij dit plotselinge verlies.    

Een mooi mens is heen gegaan.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s