@Werv-dg “De Mattheus passion hemelse muziek van Bach ”; spiegel

In het schrijverscafé van “Het licht Anker ” kwam ik in contact met Marijke (80). Deze dame is heel erg doof en maakt onder meer gebruik van de rogerpen zo ons te kunnen verstaan. Ze schrijft op een humoristische wijze. Als ze het voorleest wat ze heeft geschreven schieten wij als toehoorders regelmatig vreselijk in de lach. Met haar toestemming mag ik hier op mijn blog wat van haar werk publiceren.

Zoals Marijke het zegt: ” Bach heeft echt hemelse muziek geschreven!”

Tijdens het schrijverscafé krijgen we opdrachten uit te voeren. Zo was er ook de opdracht een gedicht te schrijven. We kregen één woord. Het woord spiegel. Aan de hand daarvan schreef Marijke een gedicht wat ik hier mag publiceren.

Let ook op het laatste gedeelte, daar heeft ze boven gezet ” lachspiegel”.

Humor is de slagroom van het leven.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s