Wandelen met @Geert1970; @NeilYoungNYA ten men working.

Gisteren heb ik gewandeld met Geert Jan. In het jaar 2012 maakte ik met hem een verhaal voor de Vinexpress. De wijkkrant van Stadshagen. Een broer van mij was medeorganisator van een MS-benefietconcert waar Geert Jan ook naar toe zou gaan.

De krant waar ik Geert Jan destijds voor interviewde.

Aan de hand daarvan had ik een kort interview met hem waarin hij vertelde waarom hij naar dat concert toeging. In de loop der jaren is er een hechte vriendschap met hem gegroeid. Ik ben hem heel erg dankboor voor zijn betoonde vriendschap. Mooi ook vind ik het te zien dat hij nu schrijft voor de krant waar ik hem destijds voor interviewde. Ook houdt hij een eigen blog bij.

Volg Geert Jan ook op twitter en lees eens één van zijn blogs.

Zo heel af en toe ga ik ook met hem op pad. De laatste keer gingen we samen stemmen in het cultuurhuis van Stadshagen. Omdat dit opnieuw bijna heel erg mis ging – we kunnen er nu samen wel om lachen toen niet – had ik Geert gevraagd of iemand mij instructies kan geven hoe ik de rolstoel kan besturen zodat we samen veilig kunnen wandelen.

Een lieve jongedame heeft mij gisteren uitgelegd hoe ik de rolstoel al wandelend het beste kan besturen. Als je eenmaal weet waar je op dient te letten dan is dat prima te doen. Belangrijkste tip die ik meekreeg was:

” raak niet in paniek als het in het verkeer opeens heel erg druk wordt. ”

Instructie van de lieve jongedame.

Ik ben dankbaar voor de instructies die ze mij heeft gegeven omdat ik nu in de toekomst met meer zelfvertrouwen weer eens ga wandelen met mijn vriend.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s