De belangrijkste bijzaak van het leven verbindt supporter @antonDDD uit Zwolle en @MadelondeJong uit Rotterdam; @MickJagger “waiting on a friend”

In de Swollenaer van woensdag 12 April 2023 las ik de column van Anton Cramer.

De belangrijkste bijzaak van het leven houdt de gemoederen aardig bezig. Anton Cramer stelt in zijn column dat de media hun berichtgeving soms aandikken. Is dat echt zo? Is er niet veel meer aan de hand?

Feyenoord Supporter Madelon de Jong is ook enigszins ontdaan wat er allemaal gebeurt in het stadion. In Rotterdam spreken ze al over een rouwrand om een mogelijk fantastisch seizoen.

Deze berichten komen allemaal tot mij op een moment dat een vriend mij juist gevraagd heeft of ik meega naar een voetbalwedstijd van PEC Zwolle. In mijn enthousiasme heb ik gezegd: “Ja leuk!”

Echter als ik deze berichten allemaal lees vraag ik mij af of het nog wel zo leuk is in het voetbalstadion.  Wil ik dit eigenlijk wel?

Dit vraag ik mij nu hardop af.

En ja natuurlijk ik vind het leuk dat hij mij heeft uitgenodigd, echter ergens voel ik weerstand met hem naar het stadion toe te gaan. Er hangt zoveel negatieve energie om deze sport.

Mijn vriend gun ik een leuke ervaring en geen nachtmerrie.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s