Koptitel van @HansNyenhuis in @ds_Zwolle geeft gesprekstof aan ouders en kinderen; @NeilYoungNYA stupid girl

In de stentor van vrijdag 14 April 2023 worden ouders en kinderen min of meer uitgedaagd het gesprek aan te gaan over TikTok. Als vader en ouder van een zoon die zich samen met zijn vrienden op TikTok laat gelden vond ik het een interessant artikel.

Onze jongeren gaan heel anders om met sociale media. Zelf heb ik heel even op TikTok gezeten. Doe er verder niets mee.  Volg het wel wat mijn zoon samen met zijn vrienden op sociale media op TikTok doet.

Moeten we het onze kinderen gaan verbieden nog langer op TikTok actief te zijn? Dat vraag ik mij met anderen af, ben daarom wel benieuwd hoe andere ouders hiertegen aan kijken. Laat gerust een reactie achter op deze blog.

Alle reacties worden door mij gelezen.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s