De songwriting workshop van @Raakvlakinfo; @NeilYoungNYA rainbow of colours

Vandaag zaterdag 15 april 2023 heb ik meegedaan aan een workshop van de RAAKVKLAKACADEMIE. Dat was voor mij om meerdere redenen heel erg leuk. We waren met ongeveer acht deelnemers en zaten om een tafel. De cursusleidster had ons gevraagd samen met een thema te komen.

De website van de raakvlak academie

Uiteindelijk kwamen we gezamenlijk uit op het thema: “Donker Licht ”.

Aan de hand daarvan ging eenieder voor zichzelf woorden op schrijven die voor hem of haar met thema te maken hadden. Toen iedereen daar klaar mee was werden al die woorden op één flap over geschreven. Vandaaruit werden we uitgenodigd hier zinnen van te gaan maken. Daar kregen we vijf minuten voor.

Vervolgens lazen we dat aan elkaar voor.

Daarna mochten eenieder iemand noemen met wiens tekst hij of zij wel iets wilde gaan doen. Doordat de tijd voorbij vloog sloten we af met de conclusie dat er een vervolg dient te komen. Dankbaar ben ik dat ik aan deze workshop mee heb gedaan omdat ik daardoor getuige was van de creativiteit van de vooral nog jonge deelnemers. 

Zonder dat ze het wisten waren ze als een regenboog in mijn Brein.

Kleurplaat door mij gemaakt in inloophuis De Bres.

Zelf had ik een aantal zinnen in het Engels geschreven naar aanleiding van het thema: “Donker Licht”. Waarom ik in het Engels ging schrijven weet ik niet goed.

Eén van de zinnen die ik had opgeschreven was:

Be a rainbow in someone else’s cloud!

Wordt vervolgd.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s