De glazen bol van @OzcanAkyol en zijn aankondiging van een belangrijk statement vanavond op t.v.

In de Stentor van zaterdag 15 April 2023 las ik de column van onze man uit Deventer.  Eus stelt dat Turkije nooit meer hetzelfde zal zijn na 14 mei. Volgens hem staat na 100 jaar de identiteit opnieuw ter discussie. Geen wonder het land is in een zware crisis.

We gaan het hier in Zwolle volgen.

In Nederland klagen we met steen en been. We zien het goede niet meer. En ja er gaat ook best veel mis in Nederland. Dat zie ook wel. Ik stoor mij echter steeds meer aan de negatieve energie die er in Nederland heerst. Toen ik de column van Eus herlas voelde ik vooral veel dankbaarheid dat ik Nederland woon.

Met dat ik dit aan het schrijven ben laat Eus via twitter weten dat hij vanavond op t.v. een belangrijk statement zal doen. Allemaal kijken dus!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s