@JumboSupermarkt dankbaar en blij dat ik weer nieuw perspectief heb richting de toekomst #dankbaarheid #dankboek #muziek #retweet ; @NeilYoungNYA keep on rocking in a free world

Vorige week ben ik voor controle geweest bij de KNO arts. Ik kon nu voor het eerst in mijn leven via het beeldscherm meekijken hoe ze met de ” stofzuiger ” mijn oor van binnen schoon maakte. Ze liet ook het evenwichtsorgaan zien en vertelde dat op dit moment het evenwichtsorgaan er rustig uitziet en niet geprikkeld is door rommel of infecties.

Tevens zei ze dat het zeer wel mogelijk is dat mijn evenwichtsorgaan geprikkeld is geraakt en dat ik daardoor vorig jaar oktober tijdens mijn werk als schoonmaker ben gevallen.

Vandaag een wandeling gemaakt in Zwolle.

Dankbaar ben ik voor het goede contact met mijn KNO arts omdat ze mij goed heeft uitgelegd en heeft laten zien wat ze doet. Doordat ik via een beeldscherm kon mee kijken hoe ze de radicale holte schoonmaakt heb ik er nu een beeld bij hoe het er van binnen in mijn oor uit ziet.

Dankbaar ben ik voor het fijne afrondende gesprek bij de Jumbo AAlanden met de bedrijfsleider. Dankbaar omdat ik nu met een gerust hart weer verder kan werken aan het creëren van een betaalde baan wat mij een leefbaar inkomen gaat opleveren.

Vanmorgen heb ik van de arbeidsdeskundige van het UWV toestemming gekregen dat ik mag starten in een stage voor drie maand bij een toonaangevende organisatie op een prachtige locatie in Zwolle.

Tevens heb ik akkoord gekregen voor een coaching traject wat mij gaat helpen richting mijn pensioen dat te gaan doen waar ik goed in ben.

Onderwijl blijf ik mij als vrijwilliger inzetten voor :

Schrijf ik elke dag een blog , blijf ik wandelen, gitaar spelen zingen, lekker koken eten en volg ik verder mijn weg bij :

Hier had ik nooit kunnen staan zonder de steun van mijn lieve moeder ( 80 ), mijn dochter en haar vriend mijn beide zonen, mijn broers en zussen, vrienden, kennissen, sportvrienden, muziekvrienden, vrienden uit de Zwolse politiek, de kerk, mijn huisarts, RIBW Zwolle, Dimence Zwolle en De Raakvlak Academie.

Uiteindelijk hebben we allemaal muziek nodig!

#dankbaarheid #dankboek #coaching #stage

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s