@jphsnijders introduceert “hartstad ” als merknaam voor Zwolle; @NeilYoungNYA Heart of Gold

Dankbaar ben ik dat ik in Zwolle woon. Echt een fijne gemeente te wonen. Echter vanmorgen viel ik van verbazing bijna van mijn stoel af toen ik las dat een geldverslindende campagne van Zwolle “hartstad” moet maken. Na een diepe zucht en een kop koffie borrelt bij mij de vraag op: “welke beleidsmedewerker heeft onze burgemeester hier toch in geadviseerd? ”

Als je ook leest in het artikel van de Stentor dat van de 4300 mensen die gereageerd hebben op de poll van de Stentor slechts een schamele 14 procent positief was, dan had dit toch een teken aan de wand moeten zijn voor “onze burgemeester?”

Uiteraard ben ik benieuwd hoe Zwollenaren nu tegen deze campagne aankijken en heb daarom in het verlengde van de Stentor eenzelfde soort Poll uitgezet.

Geen twitter?

Doe dan hier op deze blog mee met een poll.

Terwijl ik dit intik gaan mijn gedachten uit zaterdag. Het Neil Young festival in Aduard.

Al vast in de stemming te komen luister ik naar het Album van Neil Young Heart of Gold. Misschien heeft de beleidsmaker die “onze burgemeester” heeft geadviseerd hier wel veel naar geluisterd. Wie het weet die mag het zeggen.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s