Het wekelijkse lijstje van @hansstroeve; ZONDAG – rob de nijs (g.stellaard)

Regelmatig komt d.j. Hans Stroeve met zijn lijstje Nederlandse TOP 40 uit voorbije jaren. Vaak kijk ik even naar de lijst. Vandaag een lijst uit de jaren 80. In dat jaar werd ik 16 jaar en luisterde ik vooral muziek via de radio en een cassetterecorder.  

 

Mijn favoriet voor vandaag: ZONDAG – rob de nijs.

Als kind kwam ik in het ziekenhuis voor het eerst in contact met de muziek van Rob de Nijs. Het bericht wat ik vandaag in de Stentor over hem las deed mij besluiten vandaag ZONDAG als mijn favoriet te benoemen. Hopelijk volgen er nog heel veel mensen die dit nu ook als hun favoriet benoemen.

Rob de Nijs we denken aan je.

Vanuit de muziekwijk Holtenbroek ( Zwolle ) heel veel sterkte gewenst.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s