“Oud zeer ” als verdien model; Ook @drbrambakker moet naar de Bakker!

Eerder was het mijn voornemen een recensie te gaan schrijven over het boek “Oud zeer ” van Dr Bram Bakker. Gaandeweg ben ik tot het inzicht gekomen dat het niet aan mij is over dit boek een recensie te schrijven. Immers Bram heeft mij daar niet voor gevraagd. En ik wil hem ook niet in één seconden ontregelen. Een ontregelde Bram Bakker daar hebben we helemaal niks aan. (-;

Wel heb ik op twitter een poll uitgezet omdat ik benieuwd ben naar de meningen van andere lezers.

Bram mocht je dit lezen. Vanuit de muziek wijk Holtenbroek wil ik tegen je zeggen dat ik in de loop der jaren een “vriendschapsband” met jou heb ervaren. Als ”vriend” wil ik er voor je zijn.

We houden contact.

Wat het boek verder met mij doet en gedaan heeft dat hou ik verder privé. Wel heb ik als “vriend” nog een paar vragen aan Bram Bakker zelf. Hopelijk kom ik nog een keer in de gelegenheid die aan hem te stellen als ik hem in real life zie en spreek.

Het boek “Oud zeer” wordt door mij vandaag gedoneerd aan de minimeeneem bibliotheek in de muziekwijk Holtenbroek. (Zwolle)

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s