@ArjenKeers @loopmaatjes alle energie voor een eventuele doorstart van de Stadshagen Run komt samen in de @Swollenaer; @ErbenWennemars als motivator van de HEROES RUN

Ooit schreef ik het jaar 2006 in een schrift:

Wat wil ik creëren?

Een Stadshagen Run welke iedere jaar weer terugkomt!

Vervolgens ben ik toen in het klein de principes gaan toe passen van de Amerikaanse musicus en filmmaker Robert Fritz zoals hij die beschrijft in zijn boek de weg van de minste weerstand de kunst van het creëren.

Eén van de eerste dingen die ik toen deed was hardlopers in Stadshagen aanspreken met de volgende vraag: “Stel dat er een Stadshagen Run wordt georganiseerd zou u dan mee lopen? En zou u dan ook mee willen helpen bij het organiseren van de loop?”

Er was geen enkele negatieve reactie. We (me myself and i) hebben toen onze ambitie – een Stadshagen Run wat iedere jaar weer terugkomt – uitgesproken op het world wide web en daarbij aangegeven dat wij daarvoor veel vrijwilligers nodig hebben.

Wat begon als een wild idee groeide in de loop der jaren uit tot een prachtig mooi evenement in de wijk Stadshagen. U mag best weten dat ik er trots op ben dat ik aan de basis heb gestaan van de Stadshagen Run.

Alle credits voor het succes van de Stadshagen Run gaan uiteraard naar de vele vrijwilligers van Loopsport Zwolle.

Toen ik vernam dat de Stadshagen Run niet meer georganiseerd werd kwamen alle herinneringen bij mij terug van de beginperiode. Daarom ben ik toen een onderzoek gestart naar de mogelijkheden en de onmogelijkheden voor een doorstart.

In het klein ben ik weer de principes gaan toepassen van Robert Fritz. Dankbaar en blij ben ik dat ik nu vandaag in de Swollenaer lees dat Arjan Keers zegt: “Daarom vind ik het jammer dat de Stadhagenrun en AA-landen loop verdwenen zijn. In klein comité hebben we het er weleens over om met de club die evenementen weer nieuw leven in te blazen. Wie weet?”

Uit de contacten met Loopsport Zwolle weet ik dat het draaiboek beschikbaar is. Daar zal het niet aan liggen.

Als vrijwilliger van Toegankelijk Zwolle loop ik 10 juni mee tijdens de HEROES RUN . Op deze foto nog op de fiets. (-;

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s