De Column van @TijsvandenBrink die stof deed opwaaien  ; @Lauren_Daigle Thank God i do!

Recentelijk kreeg ik in de muziekwijk Holtenbroek ( Zwolle ) de autobiografie aangeboden van een zoonschoon van wijlen Johan Maasbach. Een wonderlijk verhaal van een bijzonder mens.

Toen ik bovenstaande tweet van Tijs van de Brink voorbij zag komen moest ik denken aan een foto die ik in dit boek had gezien.

Dit zie ik Tijs van de Brink nog niet gauw doen hahahaha. Zelf heb ik ruim twee jaar geleden afstand gedaan van mijn auto. Begrijp me goed ik mag graag autorijden.  Toen ik nog voor

werkte heb ik in de mooiste en duurste auto’s gereden. De auto is nog een steeds een heilige koe.  

Merk nu na ruim twee jaar dat het eigenlijk best goed te doen is voor mij zonder auto te leven.  Ik fiets en wandel veel meer dan voorheen. Daar geniet ik ook veel meer van.  En in de stad is het gewoon rapper op de trapper. Daarnaast valt het mij op dat in de stad heel veel auto’s gewoon tijden stil staan.

Bizar eigenlijk.

Wat ik uit de autobiografie van Johan Maasbach tot nu toe opmaak is dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden. Ook vroeg ik mij af wat voor auto Lauren Daigle tegenwoordig rijdt. Rijd ze wel in een auto? Misschien heeft ze net als ik wel afstand gedaan van de auto.

Wie het weet die mag het zeggen.   

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s