Neem ik nu wel of neem ik nu niet een seizoenkaart van PEC Zwolle?; De totale willekeur van het Stap-budget; “It’s All About The money!”

De afgelopen weken word ik wat heen en weer geslingerd in mijn twijfel of ik wel of geen seizoenkaart zal nemen voor volgend jaar nu PEC Zwolle in de hoogste divisie gaat spelen. Inmiddels ben ik al bij het stadion geweest voor informatie. Voor € 202,50 heb je een seizoenkaart. Je mag dan 17 thuiswedstrijden bezoeken, je betaalt dan voor 10 wedstrijden.

Met een bezoeker van inloophuis De Bres heb ik de mogelijkheden en onmogelijkheden doorgenomen. Als ik daar met hem over in gesprek raak, dan word ik weer enthousiast voor een seizoenkaart. Echter als ik dan de berichten in de media lees begin ik weer te twijfelen.

Op twitter ben ik hierover ook in “gesprek ” geraakt met Anton Cramer. In zijn laatste reactie schrijft hij: “Ik schreef het al eerder. De mindere kanten van het stadionbezoek worden onevenredig uitvergroot. Bespreek een plek op de familietribune en ga genieten.”

Toen ik deze tweet voorbij zag komen dacht ik: “Ja, Anton heeft gelijk! Ga genieten!!”

Echter als ik dan weer zo’n bericht in de Stentor lees, dan is het grote genieten met de hoofdletter G bij mij wel een beetje weg. Het gaat alleen om het grote Geld en niet om het Genieten. Dat zou een man als Anton Cramer zich ook mogen aantrekken.

Afgelopen week stond ik in de wachtrij voor het Stap-budget. Het is mij niet gelukt erdoor te komen. Anne – Marijke Buckens slaat wat mij betreft met haar column in de Stentor van 6 mei 2023 de spijker op zijn kop.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s