Weerzien in Parijs van de Zwolse schrijfster Henriët Spronk; “10cc One night in Paris ”

Afgelopen zaterdag konden we de werkplek bekijken van de Zwolse schrijfster Henriët Spronk. Dit ter gelegenheid van haar nieuwste boek: Weerzien in Parijs. Tijdens de presentatie stond een zus van haar bij de verkoop van het boek en vertelde mij wat meer over deze Zwolse schrijfster. Inmiddels heeft ze al verschillende jeugdboeken op haar naam staan.

Weerzien in Parijs leest makkelijk weg. Dit komt vooral ook door de korte hoofdstukken. Het is een echt meiden boek, met leuke grappige dingen die zoal gebeuren in een mensen leven. De schrijfster Henriët heeft net als de hoofdpersoon in dit boek in Parijs gewoond.

Al lezende kwamen er bij mij flarden van herinneringen naar boven drijven van die keren dat ik zelf in Parijs ben geweest. Het blijft een fascinerend stad. Als je dit boek gelezen hebt dan weet je het zeker. Of je er nu al vaak bent geweest of niet.  Dat maakt niet uit.  Als je dit boek hebt gelezen wil je gewoon naar Parijs!

Omdat de minibieb in Holtenbroek vandaag wordt geopend doe ik dit boek cadeau aan de minibieb. Dit is dan ook tevens mijn cadeau aan deze Zwolse schrijfster Henriët Spronk.


Ontdek meer van Dreamin Man

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Plaats een reactie