Donatie aan de Minibieb Ter Ere van de Doorstart van Goedhart Boeken

Recentelijk was ik bij Goedhart boeken om nog wat boeken te kopen. In de krant had ik gelezen dat de winkel zou gaan sluiten. Dat ging mij aan het hart. Toen ik hem sprak zei ik nog gekscherend tegen hem iets in de trant van : ” Een betere reclame stunt bestaat er niet!”

Hij was er toen heel duidelijk over dat er geen overname partij was gevonden. Dit tot zijn grote verdriet. De winkel was en is zijn levenswerk. Verheugd was ik dan ook, toen ik het bericht in de krant las dat er toch een doorstart gemaakt gaat worden.

Toen ik hem deze week in de winkel feliciteerde met deze doorstart zag ik een blij en gelukkig mens. Terwijl ik hem een stevige handdruk gaf hem te feliciteren flapte ik er uit ” Om dit heugelijk feit te vieren wil ik u vragen of u er over na wil denken een donatie te doen aan de minibieb in het winkelcentrum van Holtenbroek waar ik beheerder van ben.”

Zonder enige aarzeling zei hij :” Ja, dat is goed. Vrijdag ligt het voor je klaar.” Met een glimlach op zijn gezicht noteerde hij mijn naam en maakte een notitie. We gaven elkaar een hand en ik wenste hem heel veel succes met de doorstart en weg was hij weer.

Wil je dit weekend nog een schitterend boek lezen? Wandel dan snel naar de minbieb winkelcenterum Holtenbroek. Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld.


Ontdek meer van Dreamin Man

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Plaats een reactie