Hoe gebruik je een spirelli? ; ( delen is vermenigvuldigen ) ” Lauren Daigle : Rescue “

Met enige regelmaat drink ik een kop koffie bij inloophuis de Bres. Er werken daar leuke en aardige mensen. Soms krijg ik daar ook leuke tips van de vrijwilligers. Zo kreeg ik een tijdje geleden van één van de vrijwilligers de tip eens met een spirelli te gaan werken.

Nou dat was nog een heel gedoe voor mij. De gebruiksaanwijzing die bij het gekochte artikel zat, daar kwam ik niet veel verder mee. Als er een film van gemaakt was hoe ik de eerste keer de spirelli gebruikt heb, dan had dat vast op de lachspieren gewerkt bij de kijkers.

Het ging echt helemaal mis.

Vanmiddag was degene die mij de tip had gegeven van de spirelli aanwezig bij inloophuis de Bres. Als je eenmaal weet hoe het werkt is echt heel simpel.

Hahahahaha…..

De spirelli is echt een hebbe dingetje.

Vandaag was het voor mij een beetje een rare dag.

Toch kijk ik met dankbaarheid terug op deze dag. In mijn dankboek noteer ik straks dat ik dankbaar ben dat ik uitleg heb gekregen hoe je een spirelli gebruikt.

Toen ik vanmiddag thuis kwam zag ik de mensen van de kerk met hun caravan staan. Ze deelden pannen koeken uit. Dat doen ze wel vaker. Was nog net op tijd er één te verorberen.

Met een beetje stroop echt lekker.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Plaats een reactie