Marianne wil je met mij trouwen? ; “De Dijk Een man weet niet wat hij mist “

Recentelijk ontving ik het boek : ” DE TIMMER FABRIEK ” van Marianne Timmer. Met de uitgeverij “Overamstel” had ik de afspraak gemaakt dat ik dit boek – nadat ik het had gelezen en er iets over gezegd had op mijn blog – zou doneren aan de minimeeneem bibliotheek van Holtenbroek te Zwollle.

Daar heb ik wel een klein beetje spijt van dat ik dit zo heb afgesproken. Wat een zinvol en waardevol boek is dit. Liever had ik er dan ook zelf een beduimeld exemplaar van gemaakt.

Maar goed afspraak is afspraak.

Warm aanbevolen dit boek eens ter hand te nemen.

Terwijl ik het boek aan het lezen ben bekruipt mij het gevoel dat Marianne gewoon bij mij thuis aan tafel zit. Het is alsof ze rechtstreeks tot mij praat. Echt geweldig goed gedaan. Complimenten Marianne!

Een filosoof zei eens : ” Trouw en je zult spijt krijgen. Trouw niet en je zult ook spijt krijgen.” Marianne langs deze weg wil ik je vragen of je met mij wil trouwen.

Het boek gaat naar de minimeeneembibliotheek in Holtenbroek te Zwolle. Helaas is de minimeeneembibliotheek recentelijk in elkaar gestort. Zal daarom eerst zelf aan de slag moeten en een minimeeneembibliotheek in elkaar moeten timmeren,

Na het lezen van dit boek zal dat geen probleem zijn.

Woont u in Holtenbroek en kan u niet wachten totdat de minimeeneembibliotheek klaar is, dan mag u mij een berichtje sturen. Dan bent u de eerste die het boek kan lenen uit de minimeeneembibliotheek van Holtenbroek te Zwolle.

Appen mag ook 0624779207.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Plaats een reactie