Fietsen met een krom stuur en klik pedalen – #Ridealong #Ridealone #Rideone – ; ” Boudewijn de Groot, Hoe Sterk Is De Eenzame Fietser? “

Een paar weken terug droomde ik er nog van dat ik morgen klokslag 11.00 uur in Barcelona zou worden opgepikt door Ridealong. Op mijn manier was ik fanatiek aan het trainen voor een fietsvakantie in Spanje.

Totdat ik een appje kreeg van Ridealong met de volgende tekst:

Harry, laten we vanmiddag nog even bellen. Ik heb met één van onze gidsen gebeld en het feit dat je niet op een racefiets nog met klik pedalen rijdt baat ons wel zorgen. Daar we echt racefiets vakanties organiseren. Het laatste wat we willen is dat onze reis niet aan jouw verwachtingen voldoet en je achteraf erg teleurgesteld in ons bent.

Inmiddels heb ik mijn plannen bijgesteld en bereid ik mij voor op een fietsvakantie met Ridealong in het najaar. Fietsen doe ik inmiddels weer met klikpedalen. Nu nog een fiets met een krom stuur.

Vanuit de muziekwijk Holtenbroek wens ik Ridealong en haar deelnemers de komende week heel veel lol en plezier toe in Spanje!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Plaats een reactie