Het sportdrankje van Berthold Berger; “BBlopers je komt ze overal tegen. ” ( Bruce Springsteen Born To Run )

Tijdens de doorstart van de Stadshagen Run in het jaar 2023 wandelde ik als initiatiefnemer van deze loop over het terrein in het Twistvlietpark. Wat genoot ik ervan dat mijn “droom” lijkt uit te komen. In het jaar 2005 had ik in een schrift geschreven: “wat wil ik creëren? Een Stadshagen Run wat ieder jaar weer terugkomt. ” Mede door corona leek alles stil te komen vallen.

Het lijkt erop dat de energie nu de goede kant oprolt. Daar ben ik dankbaar voor omdat ik zie en merk dat er verbinding ontstaat tussen mensen. Mede door dit evenement.

Toen ik vorig jaar door het Twistvlietpark wandelde kwam ik in contact met Berthold Berger. Wie kent hem niet. BBlopers, je komt ze echt overal tegen. Nu heeft Berthold samen met een aantal mensen een sportdank ontwikkeld. Deze mocht ik testen. Dat heb ik gedaan. Vooral tijdens het fietsen en na het fietsen. Energy Carbo + citroensmaak. Wat ze erin hebben gestopt dat weet ik niet precies. Persoonlijk vond ik het een lekker sportdrankje. Wat je bij andere sportdranken nog wel eens hebt is dat het pikkerig is. Deze is dat totaal niet.

Ook de recovery Protein Boost Vegan tropical smaak voor na het sporten is mij goed bevallen.  Eén min puntje vind ik dat je in de grote pot niet met je hand in kan komen. Nu zijn mijn handen ook wel redelijk fors, dat zou mijn tip zijn.

Verzin daar iets op.

De sportdrank is onder andere te koop bij de Jumbo in Holtenbroek.  Vanuit de muziekwijk Holtenbroek zeg ik: “Probeer het gewoon eens een keer uit. Daar krijg je zeker geen spijt van!”

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Plaats een reactie